SELLE MAA KEEL TEADUSES. Vestlusring 14.06.2021

SELLE MAA KEEL TEADUSES
VESTLUSRING 14. JUUNIL KELL 16.30 TALLINNA ÜLIKOOLIS TALLINNA SAALIS

Täppis-eestikeelsus kõrghariduses ja teaduses tagab eesti rahva, keele ja kultuuri kestmise läbi aegade, edendades ja avardades ühtlasi üleilmset teadusmõtet ning tuues kasu Eesti ühiskonnale nii teadmusloome kui ka kõigi haridusastmete kaudu. Keel ja mõtlemine on tihedalt seotud.

Loe kogumiku sisukorda ja sissejuhatust.

Loe kogumiku kohta TLÜ kirjastuse veebis.

Kultuur.err.ee teeb otseülekande.

TLÜ BFMi muusikateaduse ja multimeedia lektori Gerhard Locki selles eestikeelses kogumikus esindatud artikliga “Uus ja vana muusikaloo kategooriatena” samal teemal ilmus lühem ja pedagoogika suunitlusega artikkel 2020 inglise keeles ja 2021 tõlkeversioonis prantsuse keeles.

On the same topic with TLU BFM lecturer of musicology and multimedia Gerhard Lock’s Estonian article issued in this compilation the pedagogy directed shorter article “The New and the Old as music history categories – some educational implications” was issued 2020 in English and 2021 as translation version in French.

Gerhard Locki artikli eestikeelne versioon kasvas välja TLÜ riikliku toetusega projekti raames loodud DigiÕppeVaramu materjalidest e-Koolikotis: 20.-21. sajandi muusika. Sissejuhatus

Lisa kommentaar